top of page

Interview met Achile Amoros
Een voedingsbedrijf starten zonder een eigen keuken te hebben? Achile Amoros deed het dankzij Cookwork. Een voedingsbedrijf starten...
kathleendemontpell
1 apr3 minuten om te lezen
1 weergave
0 opmerkingen


Zero afval in professionele keukens: methoden en concrete oplossingen
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor voedingsbedrijven, en een zero waste  aanpak in professionele keukens biedt tal van...
kathleendemontpell
30 mrt2 minuten om te lezen
1 weergave
0 opmerkingen


Vandaag is het Belgian Overshoot Day – en wat jij met je keuken doet, telt meer dan je denkt
Vandaag, 27 maart 2025 , is het Belgian Overshoot Day . Dat betekent dat we vanaf nu – slechts drie maanden ver in het jaar – meer...
kathleendemontpell
27 mrt3 minuten om te lezen
0 weergaven
0 opmerkingen


Gezondheid als Bedrijfsstrategie: Hoe Wellbeing bijdraagt aan Jouw Bottom Line!
In de huidige competitieve arbeidsmarkt, onderscheiden succesvolle bedrijven zich door te investeren in het welzijn van hun werknemers.
Margaux Leysens
23 mei 20244 minuten om te lezen
5 weergaven
0 opmerkingen


Kerst 2023: Drie Trends voor een Hechter Team
Kerst gaat niet enkel over gezelligheid, het is ook een tijd waarin we de samenhang binnen een bedrijf kunnen versterken.
Karl
13 nov 20233 minuten om te lezen
4 weergaven
0 opmerkingen


Connecteren in de keuken: De voordelen van samen koken met collega's!
Building Relationships in the Kitchen: The Benefits of Cooking Together with Colleagues
Contact cookwork
2 feb 20232 minuten om te lezen
15 weergaven
0 opmerkingen


De eindejaars trends die je niet wil missen!
Het eindejaar komt weer in zicht en het ziet er naar uit dat we dit jaar weer volluit kunnen gaan vieren. We hebben dan ook 2 jaar met de...
Contact cookwork
14 okt 20223 minuten om te lezen
12 weergaven
0 opmerkingen
bottom of page